Zakelijke portretten
Alva
persoonlijk // betrokken // krachtzoeker

Zakelijke portretten voor bedrijven

Ik maak zakelijke portretten waarop jullie er geweldig uitzien!

 

We weten allemaal hoe belangrijk afbeeldingen van goede kwaliteit zijn als het gaat om social media marketing. Hoe geweldig zou het zijn als alle collega’s foto’s hadden waarmee ze met trots konden pronken op LinkedIn en in hun e-mailhandtekening? En dat ze blij zijn dat hun foto op jullie website wordt gebruikt? Laat mij daarom voor jullie nieuwe zakelijke portretten verzorgen. Hiermee kun je professionele afbeeldingen van jullie medewerkers laten maken en deze in je hele bedrijf gebruiken. Laat ons jullie ontzorgen en ervoor zorgen dat al jullie medewerkers er online geweldig uitzien.

Een kijkje in de resultaten

 

“Alva weet je zodanig op je gemak te stellen dat je je vrij voelt voor de camera om je mooiste “ik” te zijn”
Arrezina

Hoe ik dat doe?

Kijk hier naar een korte impressie

 

 • Poseren kun je leren! Niet als model, maar gewoon als jezelf. Poseren is altijd een beetje onnatuurlijk, maar ik help jou tijdens de shoot te ontspannen zodat jij de krachtigste versie van jezelf kunt laten zien.
 • Een shoot benader ik serieus, maar altijd met een knipoog. Af en toe een grapje zorgt voor een ontspannen relaxte sfeer. Ik doe er daarom alles aan om jou op je gemak te stellen. 
 • Tijdens de shoot kijk je mee op een scherm naar je portretfoto’s. Pas als jij blij bent met jouw foto’s ben ik ook pas tevreden.
 • Je kiest direct jouw krachtigste versie uit.

Alva

Let's get in touch!

” Wij hebben Alva Bedrijfsfotografie gevraagd om ons team zakelijk goed neer te zetten op de foto. We wilden daarmee een frisse uitstraling neerzetten en tegelijk mooie zakelijke foto’s hebben. Alva werkt zeer professioneel en stelde de collega’s ook op hun gemak. Een topresultaat! ” 
Tycho

Teamfoto’s

Is jullie teamfoto nog up to date? Past jullie huidige foto nog bij jullie huisstijl? Klanten doen zaken met mensen en niet met een bedrijf. Met een mooie teamfoto kunnen je klanten op een leuke manier kennismaken met de mensen achter je bedrijf.

 

Kleurrijk

Als je een accountantskatoor hebt dan wil je waarschijnlijk iets anders uitstralen dan als je een mediabedrijf hebt. Belangrijk is om vooraf te bepalen of je teamfoto ook past bij wat je met je bedrijf wilt uitstralen. Ik zorg voor stralende foto’s en geloof dat kleurrijke foto’s tijdloos zijn.

Hoe ik werk:

 • Voor de shoot stuur ik een document hoe jullie je optimaal kunnen voorbereiden.
 • Met 25m² en een stopcontact kan ik mijn mobiele studio helemaal inrichten.
 • Ik neem mijn achtergrond mee, maar als jullie een mooie achterwand hebben dan gebruik ik die.
 • Na de shoot kies je jouw krachtigste versie uit en wordt deze door mij licht professioneel bewerkt.
 • Oplevering van jouw zakelijk portret binnen 2 weken.

Precies wat we willen!

Personal-branding-fotograaf-9

Zakelijke portretten-005

Bijzondere wensen, geef ze aan!

Elk bedrijf is anders en het kan dus zijn dat een specifieke stijl beter aansluit bij jouw bedrijf. Wil je toch liever zwart/wit, of het kan ook iets verder gaan zoals zeer contrastrijke portretten, ook wel low-key fotografie genoemd. Met mijn jarenlange ervaring in uiteenlopende lichtomgevingen en licht opstellingen kan ik aan elke wens een eigen visuele draai geven waaruit verrassende beelden komen.

Zakelijke portretten-011

Zakelijke portretten-012

Zakelijke portretten-013

Tarieven

10 tot 25 collega’s
€59 p.p.

…………………………………

25 tot 50 collega’s
€49 p.p.

…………………………………

50 collega’s of meer
€39 p.p.

…………………………………

Alle bedragen zijn excl. BTW
Meer weten over wat ik voor je kan betekenen?
Vul dan onderstaand formulier in en ik neem zo snel mogelijk contact met je op!

 

  Een selectie van mijn klanten

  logo

   

  HVE

   

  MPO_Logo_Customer_Chain_Control-1

   

  www.Amercoaching.nl