Alva
Zakelijke portretten

Zakelijke portretten voor bedrijven

Krachtige zakelijke portretten van het hele team

We weten allemaal hoe belangrijk afbeeldingen van goede kwaliteit zijn als het gaat om social media marketing. Hoe geweldig zou het zijn als alle collega’s foto’s hadden waarmee ze met trots konden pronken op LinkedIn en in hun e-mailhandtekening? En dat ze blij zijn dat hun foto op jullie website wordt gebruikt? Laat mij daarom voor jullie nieuwe zakelijke portretten verzorgen. Hiermee kun je professionele afbeeldingen van jullie medewerkers laten maken en deze in je hele bedrijf gebruiken.

Laat ons ervoor zorgen dat al jullie medewerkers er online geweldig uitzien.

Offerte aanvragen  Online kennismaking

We gaan altijd voor het beste resultaat!

Poseren kun je leren! Poseren is altijd een beetje onnatuurlijk, maar ik help jou tijdens de shoot te ontspannen zodat jij de krachtigste versie van jezelf kunt laten zien.

Een shoot benader ik serieus, maar altijd met een knipoog. Af en toe een grapje zorgt voor een ontspannen relaxte sfeer. Ik doe er daarom alles aan om jou op je gemak te stellen. 

Tijdens de shoot kijk je mee op een scherm naar je portretfoto’s. Pas als jij blij bent met jouw foto’s ben ik ook pas tevreden.

Je kiest direct jouw krachtigste versie uit.

Offerte vragen

 

Zakelijke portretten-015

Deze mensen gingen je voor

Alva Bedrijfsfotografie heeft de foto's voor op onze website gemaakt. Wij zijn zeer tevreden! Niet alleen de kwaliteit van de foto's maakt hij waar,... maar vooral ook de gang van zaken die hij beschrijft. Hij denkt mee en heeft een positief kritische blik. De communicatie is helder, volledig en zeer vriendelijk!lees verder
LBPSIGHTLBPSIGHT
07:31 07 Sep 22
Alva Bedrijfsfotografie verzorgde voor ons advies- en ingenieursbureau een portretshoot en een brandingshoot voor onze nieuwe website. De... kennismaking en voorbereiding hebben we als zeer prettig ervaren. Alva wist zich gelijk te verdiepen in onze bedrijfsfilosofie en kernwaarden, en dacht proactief mee tijdens het briefingproces. Ook over de shoot zelf hebben wij veel positieve reacties van collega’s ontvangen. Kortom, een enthousiaste, betrokken bedrijfsfotograaf!lees verder
Lisa WillemsLisa Willems
07:30 28 Jun 22
Alva heeft voor ons bedrijfsfoto's gemaakt tbv onze arbeidsmarktcommunicatie. De communicatie vooraf, tijdens en achteraf heb ik als zeer prettig... ervaren. De omgang met collega's tijdens de fotoshoot was laagdrempelig en prettig. Wij zijn erg blij met het resultaat en zullen in de toekomst zeker gebruik maken van Alva's diensten!lees verder
Team BuurtKadoosTeam BuurtKadoos
10:56 08 Nov 21
Alva heeft ons geholpen om video testimonials van onze klanten op te nemen. Met zijn creativiteit en oog voor detail zijn we tot hele mooie... resultaten gekomen. Alva is kritisch en niet bang om de lead te nemen. We zijn super tevreden over de samenwerking en hopen in de toekomst nog vaker samen te werken!lees verder
Judith de JongJudith de Jong
18:02 07 Apr 21
𝙋𝙤𝙨𝙞𝙩𝙞𝙚𝙛 𝙫𝙚𝙧𝙧𝙖𝙨𝙩 𝙙𝙤𝙤𝙧 𝙝𝙚𝙩 𝙢𝙤𝙤𝙞𝙚 𝙚𝙞𝙣𝙙𝙧𝙚𝙨𝙪𝙡𝙩𝙖𝙖𝙩! Voor mijn nieuwe bedrijf zocht ik een fotograaf die de sfeer begreep die ik wil uitstralen. In een... briefing via e-mail heb ik met Alva de shoot goed voorbereid. Daardoor was het op de dag van de fotoshoot zelf makkelijk schakelen. Ook van zijn kant was er een duidelijke briefing met goede tips.En omdat voor de camera staan zeker niet mijn hobby is, was ik best zenuwachtig op de dag zelf. Gelukkig is dat met Alva echt niet nodig en weet hij je met zijn fijne persoonlijkheid op je gemak te stellen. Zo krijg je, ook al ben je net als ik geen cameraheld, toch hele natuurlijke foto’s.Hij weet exact hoe hij het juiste licht, de juiste setting en het perfecte plaatje kan schieten. Een professionele topfotograaf die oog heeft voor detail met resultaat dat me wist te raken. Echt een aanrader!lees verder
js_loader

Hoe ga ik te werk?

 • Voor de shoot stuur ik een document waar in staat hoe jullie je optimaal kunnen voorbereiden.
 • Met 25m² en een stopcontact kan ik mijn mobiele studio helemaal inrichten.
 • Ik neem mijn witte en zwarte achtergrond mee (Hebben jullie zelf een mooie achtergrond dan gebruiken we die!)
 • Na de shoot worden de beste en mooiste versies samen uitgekozen.
 • De uitgekozen foto’s worden professioneel door mij bewerkt en in hoge resolutie toegestuurd.

Laten we kennismaken!

 

 

Personal-branding-fotograaf-9

Zakelijke portretten-005

Bijzondere wensen, geef ze aan!

Elk bedrijf is anders en het kan dus zijn dat een specifieke stijl beter aansluit bij jouw bedrijf. Wil je toch liever zwart/wit, of het kan ook iets verder gaan zoals zeer contrastrijke portretten, ook wel low-key fotografie genoemd. Met mijn jarenlange ervaring in uiteenlopende lichtomgevingen en licht opstellingen kan ik aan elke wens een eigen visuele draai geven waaruit verrassende beelden komen.

Wie ben ik?

Een energieke en enthousiaste fotograaf, waardoor ik jou makkelijk kan laten ontspannen op de foto. Een shoot benader ik serieus, maar altijd met een knipoog.

Mijn bedrijfsfotografie stijl kenmerkt zich door het vastleggen van echte momenten. De meeste bedrijfsfotografie is natuurlijk vaak geposeerd, maar met mijn stijl wil ik juist door het vastleggen van echte momenten een realistisch beeld geven van jouw bedrijf.

Met een lichte vorm van perfectionisme is het voor mij belangrijk om altijd een hoge kwaliteit te leveren en te zorgen voor tevreden klanten. Als jij blij bent met jouw foto’s en ze met trots gaat gebruiken voor jouw onderneming ben ik pas tevreden.

Offerte aanvragen

 

Tarieven

10 tot 25 collega’s
€59 p.p.

…………………………………

25 tot 50 collega’s
€49 p.p.

…………………………………

50 collega’s of meer
€39 p.p.

…………………………………

Alle bedragen zijn excl. BTW

Offerte aanvragen

Ben je benieuwd naar de mogelijkheden of heb je interesse in een prijs op maat? Vraag een vrijblijvende offerte aan of plan een gratis kennismaking in.

Liever direct contact? Bel of mail mij dan via de onderstaande gegevens:

06 – 81 05 25 05
info@alvabedrijfsfotografie.nl

  50 collega’s of meer
  €39 p.p.

  …………………………………

  Online kennismaking

  Ben je al overtuigd of wil je graag al kennismaken? Plan dan direct een gratis online kennismaking in.

  Selecteer eenvoudig je gewenste datum en tijdstip, vul je gegevens in en plan de afspraak in. Tot snel!