Alva
Personal branding fotograaf

Personal branding fotografie

Laat online jouw persoonlijke merkidentiteit zien!

Je hebt een succesvolle onderneming, een mooie website en je bent misschien ook actief op social media, maar je vindt dat de fotografie van de branding niet meer passen bij wat je wilt uitstralen.

Foto’s maken met je smartphone voor social media gaat je goed af, alleen kost je dit veel tijd en je bent de foto’s die daar op staan inmiddels ontgroeit. Natuurlijk ben je ambitieus en groeit jouw onderneming lekker door, maar is dit ook te zien op jullie website en socials?

Veel ondernemers vinden het lastig om steeds weer nieuwe content te bedenken voor alle online kanalen, omdat de inspiratie soms gewoon niet komt en je jouw kostbare tijd liever besteedt aan jouw bedrijf en jouw klanten.

Wat als je een goed gevulde beeldbank hebt met professionele branding foto’s die je kunt inzetten voor jouw website en social media?

Contact opnemen  Online kennismaking

Straal succes uit!

Samen zorgen we voor een consistente stijl en uitstraling in alle foto’s die gebruikt worden voor jullie personal branding.

Samen met jou bedenken we de beste compositie van de foto waardoor deze aantrekkelijk en visueel interessant is. 

Door de juiste foto’s brengen we de juiste emotie en boodschap over die bij jullie bedrijf past. 

De foto’s worden altijd professioneel bewerkt. Pas als jij tevreden bent, ben ik dat ook.

Let's get in touch!

 

Deze mensen gingen je voor

Turner & Townsend BNL
Turner & Townsend BNL
13:38 14 Aug 23
Turner & Townsend heeft een aantal keer met Alva samengewerkt voor o.a. portretten en bedrijfssfeer fotografie. Alleen maar fijne feedback ontvangen... van collega’s en het eindresultaat...beyond expectations! Alva zorgt ervoor dat je je comfortabel voelt en daardoor zien de foto’s er uiteindelijk heel natuurlijk uit. Wat we ook erg waarderen aan hem is zijn flexibiliteit, enthousiasme en het feit dat hij actief met je meedenkt door de briefing goed door te nemen. Echt een soepele en duurzame samenwerking!lees verder
Kim Wieltink
Kim Wieltink
11:37 14 Aug 23
Alva heeft voor onze organisatie zakelijke portretten gemaakt. In aanloop naar de shoot was hij makkelijk te bereiken om mee te denken. Zowel dit als... de shoot zelf deed hij enthousiast. Hij nam de tijd om de geportretteerden op hun gemak te stellen, gaf duidelijke aanwijzingen en zocht vervolgens samen de beste foto uit. We zijn blij met het resultaat en zullen Alva voor portretten van nieuwe collega's zeker weer benaderen.lees verder
Florent Lawyers
Florent Lawyers
10:15 07 Aug 23
In april van dit jaar verzorgde Alva Bedrijfsfotografie een hele toffe shoot op ons (advocaten) kantoor om meer content te creëren voor onze socials.... We zijn heel tevreden met het resultaat! Door zijn positieve en enthousiaste mindset lukt het hem om iedereen snel te laten ontspannen voor de camera. Onze medewerkers zijn tenslotte advocaten en staan niet dagelijks voor de camera. Daarbij komt Alva komt zelf met ideeën en begrijpt goed wat onze wensen zijn. Het resultaat mag er zijn!lees verder
Charmaine Boon
Charmaine Boon
09:09 31 Jan 23
Enthousiast, denkt mee, past zich aan en levert fantastische foto's! Inmiddels voor diverse doeleinden Alva "over laten vliegen" naar het mooie... Venhuizen! En nee, niks is te gek!lees verder
Leonie Zonneveld-Sluijs
Leonie Zonneveld-Sluijs
23:33 02 Jan 23
Alva Bedrijfsfotografie heeft de foto's voor op onze website gemaakt. Wij zijn zeer tevreden! Niet alleen de kwaliteit van de foto's maakt hij waar,... maar vooral ook de gang van zaken die hij beschrijft. Hij denkt mee en heeft een positief kritische blik. De communicatie is helder, volledig en zeer vriendelijk!lees verder
LBPSIGHT
LBPSIGHT
07:31 07 Sep 22
Alva Bedrijfsfotografie verzorgde voor ons advies- en ingenieursbureau een portretshoot en een brandingshoot voor onze nieuwe website. De... kennismaking en voorbereiding hebben we als zeer prettig ervaren. Alva wist zich gelijk te verdiepen in onze bedrijfsfilosofie en kernwaarden, en dacht proactief mee tijdens het briefingproces. Ook over de shoot zelf hebben wij veel positieve reacties van collega’s ontvangen. Kortom, een enthousiaste, betrokken bedrijfsfotograaf!lees verder
Lisa Willems
Lisa Willems
07:30 28 Jun 22
Alva heeft voor ons bedrijfsfoto's gemaakt tbv onze arbeidsmarktcommunicatie. De communicatie vooraf, tijdens en achteraf heb ik als zeer prettig... ervaren. De omgang met collega's tijdens de fotoshoot was laagdrempelig en prettig. Wij zijn erg blij met het resultaat en zullen in de toekomst zeker gebruik maken van Alva's diensten!lees verder
Bekijk alle beoordelingen
js_loader

Wat kun je verwachten?

Tijdens een personal branding fotoshoot maak ik professionele foto’s van jou op locatie. Als jij een mooie locatie hebt waar je graag werkt, kom ik graag naar je toe. Weet je nog niet zo goed welke locatie bij je past, dan denk ik met je mee.

Voor de fotoshoot
  • Online kennismakingsgesprek waarin ik meer van jou en jouw bedrijf wil weten. Daarmee komen we samen tot de juiste sfeer in de fotografie. Je hoeft dus zeker niet alles vooraf te bedenken! Ook vind ik de juiste klik tussen ons erg belangrijk; als jij je op je gemak voelt kan ik de krachtigste foto’s van jou maken.
Tijdens de fotoshoot
  • We maken tijdens de personal branding fotoshoot samen verschillende foto’s zodat je genoeg portretten hebt om jezelf regelmatig van jouw professionele kant te laten zien.
Na de fotoshoot
  • In een online galery die ik je na de fotoshoot stuur mag je zelf je foto’s selecteren van jouw favoriete foto’s. Na jouw selectie bewerk ik deze en ontvang je deze in de hoogste kwaliteit voor online gebruik.

Laten we kennismaken!

Wie ben ik?

Ik hou van kleur en wijk het liefst, met behulp van mijn creativiteit, een beetje af van de standaard. Als het goed is kun je dat zien in mijn foto’s door mijn kleurrijke ‘edgy’ nabewerkingsstijl waarmee ik mijn klanten help onderscheidend te zijn en ik jou de krachtigste versie van jezelf kan laten zien.

Met mijn lichte vorm van perfectionisme is het voor mij belangrijk om altijd een hoge kwaliteit te leveren en te zorgen voor tevreden klanten. Als jij blij bent met jouw foto’s en ze met trots gaat gebruiken voor jouw onderneming ben ik pas tevreden.

Neem contact op

 

Mini personal branding fotoshoot

Personal-branding-fotograaf-23

Tarieven op maat voor jouw branding shoot

Elk bedrijf heeft unieke wensen als het gaat om branding fotografie. Ik bespreek graag jullie specifieke wensen om samen tot het beste resultaat te komen. Op basis daarvan stuur ik een prijsopgaaf op maat, zodat jullie precies weten waar je aan toe bent en geen onverwachte kosten hoeft te verwachten.

Contact opnemen

Meer weten over wat ik voor jou en jouw bedrijf kan betekenen?
Plan een gratis kennismaking in of vul dan het formulier in.

Liever direct contact? Bel of mail mij dan via de onderstaande gegevens:

06 – 81 05 25 05
info@alvabedrijfsfotografie.nl

    Online kennismaking

    Ben je al overtuigd of wil je graag al kennismaken? Plan dan direct een gratis online kennismaking in.

    Selecteer eenvoudig je gewenste datum en tijdstip, vul je gegevens in en plan de afspraak in. Tot snel!