Alva
Personal branding fotograaf

Personal branding fotografie

Laat online jouw persoonlijke merkidentiteit zien!

Je hebt een succesvolle onderneming, een mooie website en je bent misschien ook actief op social media, maar je vindt dat de fotografie van de branding niet meer passen bij wat je wilt uitstralen.

Foto’s maken met je smartphone voor social media gaat je goed af, alleen kost je dit veel tijd en je bent de foto’s die daar op staan inmiddels ontgroeit. Natuurlijk ben je ambitieus en groeit jouw onderneming lekker door, maar is dit ook te zien op jullie website en socials?

Veel ondernemers vinden het lastig om steeds weer nieuwe content te bedenken voor alle online kanalen, omdat de inspiratie soms gewoon niet komt en je jouw kostbare tijd liever besteedt aan jouw bedrijf en jouw klanten.

Wat als je een goed gevulde beeldbank hebt met professionele branding foto’s die je kunt inzetten voor jouw website en social media?

Contact opnemen  Online kennismaking

Straal succes uit!

Samen zorgen we voor een consistente stijl en uitstraling in alle foto’s die gebruikt worden voor jullie personal branding.

Samen met jou bedenken we de beste compositie van de foto waardoor deze aantrekkelijk en visueel interessant is. 

Door de juiste foto’s brengen we de juiste emotie en boodschap over die bij jullie bedrijf past. 

De foto’s worden altijd professioneel bewerkt. Pas als jij tevreden bent, ben ik dat ook.

Let's get in touch!

 

Deze mensen gingen je voor

Alva Bedrijfsfotografie heeft de foto's voor op onze website gemaakt. Wij zijn zeer tevreden! Niet alleen de kwaliteit van de foto's maakt hij waar,... maar vooral ook de gang van zaken die hij beschrijft. Hij denkt mee en heeft een positief kritische blik. De communicatie is helder, volledig en zeer vriendelijk!lees verder
LBPSIGHTLBPSIGHT
07:31 07 Sep 22
Alva Bedrijfsfotografie verzorgde voor ons advies- en ingenieursbureau een portretshoot en een brandingshoot voor onze nieuwe website. De... kennismaking en voorbereiding hebben we als zeer prettig ervaren. Alva wist zich gelijk te verdiepen in onze bedrijfsfilosofie en kernwaarden, en dacht proactief mee tijdens het briefingproces. Ook over de shoot zelf hebben wij veel positieve reacties van collega’s ontvangen. Kortom, een enthousiaste, betrokken bedrijfsfotograaf!lees verder
Lisa WillemsLisa Willems
07:30 28 Jun 22
Alva heeft voor ons bedrijfsfoto's gemaakt tbv onze arbeidsmarktcommunicatie. De communicatie vooraf, tijdens en achteraf heb ik als zeer prettig... ervaren. De omgang met collega's tijdens de fotoshoot was laagdrempelig en prettig. Wij zijn erg blij met het resultaat en zullen in de toekomst zeker gebruik maken van Alva's diensten!lees verder
Team BuurtKadoosTeam BuurtKadoos
10:56 08 Nov 21
Alva heeft ons geholpen om video testimonials van onze klanten op te nemen. Met zijn creativiteit en oog voor detail zijn we tot hele mooie... resultaten gekomen. Alva is kritisch en niet bang om de lead te nemen. We zijn super tevreden over de samenwerking en hopen in de toekomst nog vaker samen te werken!lees verder
Judith de JongJudith de Jong
18:02 07 Apr 21
𝙋𝙤𝙨𝙞𝙩𝙞𝙚𝙛 𝙫𝙚𝙧𝙧𝙖𝙨𝙩 𝙙𝙤𝙤𝙧 𝙝𝙚𝙩 𝙢𝙤𝙤𝙞𝙚 𝙚𝙞𝙣𝙙𝙧𝙚𝙨𝙪𝙡𝙩𝙖𝙖𝙩! Voor mijn nieuwe bedrijf zocht ik een fotograaf die de sfeer begreep die ik wil uitstralen. In een... briefing via e-mail heb ik met Alva de shoot goed voorbereid. Daardoor was het op de dag van de fotoshoot zelf makkelijk schakelen. Ook van zijn kant was er een duidelijke briefing met goede tips.En omdat voor de camera staan zeker niet mijn hobby is, was ik best zenuwachtig op de dag zelf. Gelukkig is dat met Alva echt niet nodig en weet hij je met zijn fijne persoonlijkheid op je gemak te stellen. Zo krijg je, ook al ben je net als ik geen cameraheld, toch hele natuurlijke foto’s.Hij weet exact hoe hij het juiste licht, de juiste setting en het perfecte plaatje kan schieten. Een professionele topfotograaf die oog heeft voor detail met resultaat dat me wist te raken. Echt een aanrader!lees verder
js_loader

Wat kun je verwachten?

Tijdens een personal branding fotoshoot maak ik professionele foto’s van jou op locatie. Als jij een mooie locatie hebt waar je graag werkt, kom ik graag naar je toe. Weet je nog niet zo goed welke locatie bij je past, dan denk ik met je mee.

Voor de fotoshoot
  • Online kennismakingsgesprek waarin ik meer van jou en jouw bedrijf wil weten. Daarmee komen we samen tot de juiste sfeer in de fotografie. Je hoeft dus zeker niet alles vooraf te bedenken! Ook vind ik de juiste klik tussen ons erg belangrijk; als jij je op je gemak voelt kan ik de krachtigste foto’s van jou maken.
Tijdens de fotoshoot
  • We maken tijdens de personal branding fotoshoot samen verschillende foto’s zodat je genoeg portretten hebt om jezelf regelmatig van jouw professionele kant te laten zien.
Na de fotoshoot
  • In een online galery die ik je na de fotoshoot stuur mag je zelf je foto’s selecteren van jouw favoriete foto’s. Na jouw selectie bewerk ik deze en ontvang je deze in de hoogste kwaliteit voor online gebruik.

Laten we kennismaken!

Wie ben ik?

Ik hou van kleur en wijk het liefst, met behulp van mijn creativiteit, een beetje af van de standaard. Als het goed is kun je dat zien in mijn foto’s door mijn kleurrijke ‘edgy’ nabewerkingsstijl waarmee ik mijn klanten help onderscheidend te zijn en ik jou de krachtigste versie van jezelf kan laten zien.

Met mijn lichte vorm van perfectionisme is het voor mij belangrijk om altijd een hoge kwaliteit te leveren en te zorgen voor tevreden klanten. Als jij blij bent met jouw foto’s en ze met trots gaat gebruiken voor jouw onderneming ben ik pas tevreden.

Neem contact op

 

Mini personal branding fotoshoot

Personal-branding-fotograaf-23

Tarief

 

Fotosessie van 3 uur

30 foto’s in de beste kwaliteit

€ 595 excl. btw

Contact opnemen

Meer weten over wat ik voor jou en jouw bedrijf kan betekenen?
Plan een gratis kennismaking in of vul dan het formulier in.

Liever direct contact? Bel of mail mij dan via de onderstaande gegevens:

06 – 81 05 25 05
info@alvabedrijfsfotografie.nl

    Online kennismaking

    Ben je al overtuigd of wil je graag al kennismaken? Plan dan direct een gratis online kennismaking in.

    Selecteer eenvoudig je gewenste datum en tijdstip, vul je gegevens in en plan de afspraak in. Tot snel!