Personal branding fotografie
Alva
persoonlijk // betrokken // krachtzoeker

Personal branding fotografie

Is branding en online zichtbaar zijn belangrijk voor jou?

 

Je bent succesvol ondernemer, je hebt een mooie website en je bent actief op social media, maar je vindt dat de fotografie van jouw branding niet meer passen bij wat je wilt uitstralen.

Foto’s maken met je smartphone voor social media gaat je goed af, alleen kost je dit veel tijd en je bent de foto’s die daar op staan inmiddels ontgroeit. Natuurlijk ben je ambitieus en groeit jouw onderneming lekker door, maar is dit ook te zien op jouw website en socials?

Veel ondernemers vinden het lastig om steeds weer nieuwe content te bedenken voor alle online kanalen, omdat de inspiratie soms gewoon niet komt en je jouw kostbare tijd liever besteedt aan jouw bedrijf en jouw klanten.

Wat als je een goed gevulde beeldbank hebt met professionele branding foto’s die je kunt inzetten voor jouw website en social media?

Branding fotografie

Professionaliteit en succes!

Met professionele branding fotografie straalt jouw onderneming professionaliteit en succes uit. Met krachtige foto’s profileer je je als een betrouwbare partner bij jouw huidige en toekomstige klanten.

Met een beeldbank die je lang kunt inzetten kun je consistent zichtbaar zijn en werk je efficiënt aan de groei van jouw bedrijf. Steeds weer moeten bedenken wat voor foto je nu weer moet maken voor social media kanalen is dan verleden tijd.

Hierdoor hou je tijd over voor jouw klanten en blijf je ondertussen on top of mind bij jouw volgers.

“Alva maakt waanzinnig krachtige foto’s. Hij weet je zodanig op je gemak te stellen dat je je vrij voelt voor de camera om je mooiste “ik” te zijn. Hij is klantgericht, denkt mee, heeft sterke ideeën en levert de foto’s snel en met een waanzinnig goede kwaliteit op! Aan alles merk je dat hij perfectionistisch is want geen enkele moeite wordt gespaard om jou echt bijzondere foto’s te leveren! Je zult geen spijt krijgen van je keus voor deze zeer professionele fotograaf! “

Arrezina | Coach

Alva Velázquez

Geboren in Amsterdam met Zuid-Amerikaanse wortels. Ik hou van een prettige werkomgeving. Niet alleen voor mijzelf, maar ook voor de mensen die ik vastleg. Dat stelt ze op hun gemak en zorgt voor het beste eindresultaat.

Ik hou van kleur en wijk het liefst, met behulp van mijn creativiteit, een beetje af van de standaard. Als het goed is kun je dat zien in mijn foto’s door mijn kleurrijke ‘edgy’ nabewerkingsstijl waarmee ik mijn klanten help onderscheidend te zijn en ik jou de krachtigste versie van jezelf kan laten zien.

Met mijn lichte vorm van perfectionisme is het voor mij belangrijk om altijd een hoge kwaliteit te leveren en te zorgen voor tevreden klanten. Als jij blij bent met jouw foto’s en ze met trots gaat gebruiken voor jouw onderneming ben ik pas tevreden.

 

 

Personal branding fotografie - de Grenz001

Personal branding fotografie - de Grenz005

Wat kun je verwachten?

Tijdens een personal branding fotoshoot maak ik professionele foto’s van jou op locatie. Als jij een mooie locatie hebt waar je graag werkt, kom ik graag naar je toe. Weet je nog niet zo goed welke locatie bij je past, dan denk ik met je mee.

Voor de fotoshoot

Vooraf hebben we een (online) kennismakingsgesprek waarin ik meer van jou en jouw bedrijf wil weten. Daarmee komen we samen tot de juiste sfeer in de fotografie. Je hoeft dus zeker niet alles vooraf te bedenken! Ook vind ik de juiste klik tussen ons erg belangrijk; als jij je op je gemak voelt kan ik de krachtigste foto’s van jou maken.

Tijdens de fotoshoot

We maken tijdens de personal branding fotoshoot samen verschillende foto’s zodat je genoeg portretten hebt om jezelf regelmatig van jouw professionele kant te laten zien.

Wil je aan jouw klanten ook jouw persoonlijke kant laten zien? Ook dit wekt vertrouwen op, waardoor klanten zich ook betrokken bij jou voelen als persoon. Foto’s die hierbij kunnen helpen zijn foto’s van jou als je niet werkt, wat je leuk vindt om te doen, wat of wie jou inspireert of foto’s waarop je een heel voorzichtig inkijkje biedt in jouw privé-leven.

Na de fotoshoot

In een online galary die ik je na de fotoshoot stuur mag je zelf je foto’s selecteren van jouw favoriete foto’s. Na jouw selectie bewerk ik deze en ontvang je deze in de hoogste kwaliteit voor online gebruik.

 

Boek jouw fotoshoot

 

 “Doordat voor de camera staan zeker niet mijn hobby is, was ik best zenuwachtig op de fotoshoot dag zelf. Gelukkig is dat met Alva echt niet nodig en weet hij je met zijn fijne persoonlijkheid op je gemak te stellen. Zo krijg je, ook al ben je net als ik geen cameraheld, toch hele natuurlijke foto’s.

Hij weet exact hoe hij het juiste licht, de juiste setting en het perfecte plaatje kan schieten. Een professionele topfotograaf die oog heeft voor detail met resultaat dat me wist te raken. Echt een aanrader! “

Judith | Lifecoach

 Ik kijk er naar uit om met jou samen te werken en jouw krachtigste versie vast te leggen!

Alva

Investering

Branding fotoshoot

Fotosessie van 3 uur

30 foto’s in de beste kwaliteit

€ 595 excl. btw

 

༄ Eenmalige fotoshoot

༄ Branding foto’s voor jouw website en social media

༄ Voor ondernemers die een update willen van hun beeldbank

 

Boek jouw fotoshoot

Pakket is inclusief:

༄ Online kennismakingsgesprek

༄ Kledingadvies

༄ Uitgebreide hulp en tips ter voorbereiding van de shoot

༄ Onbeperkte kledingwissels

༄ Zorgvuldige nabewerking

༄ Online privé gallery

Straal met jouw onderneming succes en professionaliteit uit!

Neem contact met mij op voor een vrijblijvende kennismaking: