Alva
Personal branding fotograaf

Personal branding fotografie

Laat online jouw persoonlijke merkidentiteit zien!

Je hebt een succesvolle onderneming, een mooie website en je bent misschien ook actief op social media, maar je vindt dat de fotografie van de branding niet meer passen bij wat je wilt uitstralen.

Foto’s maken met je smartphone voor social media gaat je goed af, alleen kost je dit veel tijd en je bent de foto’s die daar op staan inmiddels ontgroeit. Natuurlijk ben je ambitieus en groeit jouw onderneming lekker door, maar is dit ook te zien op jullie website en socials?

Veel ondernemers vinden het lastig om steeds weer nieuwe content te bedenken voor alle online kanalen, omdat de inspiratie soms gewoon niet komt en je jouw kostbare tijd liever besteedt aan jouw bedrijf en jouw klanten.

Wat als je een goed gevulde beeldbank hebt met professionele branding foto’s die je kunt inzetten voor jouw website en social media?

Offerte aanvragen

Straal succes uit!

Samen zorgen we voor een consistente stijl en uitstraling in alle foto’s die gebruikt worden voor jullie personal branding.

Samen met jou bedenken we de beste compositie van de foto waardoor deze aantrekkelijk en visueel interessant is. 

Door de juiste foto’s brengen we de juiste emotie en boodschap over die bij jullie bedrijf past. 

De foto’s worden altijd professioneel bewerkt. Pas als jij tevreden bent, ben ik dat ook.

Let's get in touch!

 

Deze mensen gingen je voor

Auto LuykxAuto Luykx
15:56 30 Apr 24
Onlangs heeft Alva bedrijfsfotografie een dagje bij ons doorgebracht en dat heeft een aantal prachtige plaatjes opgeleverd. Trots op het resultaat en nogmaals dank voor de prettige samenwerking Alva
Marlotte SchijveMarlotte Schijve
07:04 19 Apr 24
Onlangs hebben we samengewerkt met Alva voor het maken van zakelijke profielfoto's voor ons team, en we zijn zeer tevreden over de ervaring. De communicatie zowel voor als na de fotoshoot verliep erg soepel. Alva dacht goed mee en kwam met waardevolle suggesties, wat het hele proces nog prettiger maakte.Zijn professionaliteit was duidelijk merkbaar vanaf het eerste contact tot aan de aflevering van de foto's. De foto's waren snel beschikbaar na de shoot, wat erg handig was voor onze planning. Alva werkt op een prettige manier samen en zorgt ervoor dat mensen zich op hun gemak voelen voor de camera. Dit heeft geresulteerd in mooie en professionele foto's als eindresultaat.We zijn erg... blij met zijn werk en zouden Alva zeker aanbevelen voor zakelijke fotografie.lees verder
Stefan HoutsmaStefan Houtsma
10:31 20 Feb 24
Erg positief over de dienst van Alva. Zeer professioneel, toegankelijk en maakt erg mooie foto's!
Hans VerduinHans Verduin
10:46 06 Feb 24
Op locatie bij Alva voelde ik me direct op mijn gemak. De relaxte sfeer resulteerde in prachtige foto's, zelfs voor iemand die niet graag gefotografeerd wordt. Een aanrader!
ASaP for good measureASaP for good measure
10:43 22 Jan 24
Onze ervaring met Alva Bedrijfsfotografie was ronduit uitstekend. Alva heeft een dag lang ons personeel gefotografeerd op diverse locaties binnen ons bedrijf, zoals de werkplaats, kantoren, laboratoria en tijdens een bedrijfsevenement. Alva heeft een breed scala aan foto's gemaakt, waaronder portretten, teamfoto's en actiefoto's, die allemaal van hoge kwaliteit waren.Duidelijke communicatie en offerte vooraf. Alva nam de tijd voor een goed doordachte voorbereiding en zorgde ervoor dat onze medewerkers goed geïnformeerd waren over wat er ging gebeuren. Dit hielp enorm in het soepel laten verlopen van de fotoshoot.Alva wist op een leuke manier het beste in onze medewerkers naar boven te... halen, wat duidelijk te zien is in het eindresultaat.De keuze voor Alva Bedrijfsfotografie is voor ons een no-brainer voor toekomstige projecten.lees verder
De GelderhorstDe Gelderhorst
07:32 22 Jan 24
Ontzettend blij met het mooie eindresultaat en de prettige samenwerking! Prachtige, professionele beelden die veel laten zien en uitstralen over onze organisatie. Onze voertaal binnen de organisatie is Nederlandse Gebarentaal, maar Alva vond een eigen creatieve manier om met alle fotomodellen te communiceren. Alva handelt snel, professioneel en met humor. Ik raad Alva iedereen aan, hij maakt er echt een feestje van!
Floor KolsteegFloor Kolsteeg
08:39 19 Jan 24
Super goeie ervaring met Alva! Voor onze bedrijfsportret foto's kwam ik bij Alva terecht en het was van begin tot eind een fijne samenwerking. Van te voren werd er goed uitgevraagd wat de wensen waren en er was duidelijke en snelle communicatie. Foto's nemen zelf ging ook top, gezellige en ontspannen sfeer. Mijn collega's en ik zijn blij met het resultaat.
Tiffany AbatiTiffany Abati
09:35 07 Nov 23
Wij zijn enorm tevreden met de snelle en professionele manier van communiceren, de goede service en de nog mooiere foto's! Alva is werkelijk een erg kundige fotograaf die exact weet hoe je iedereen goed op de foto krijgt. Erg knap!Voor onze volgende professionele foto shoots zullen wij zeker weer gebruik gaan maken van Alva zijn diensten.
SuzanneSuzanne
09:52 01 Nov 23
Alva stelt je snel op je gemak en dat zie je terug in het resultaat! Een zeer prettige samenwerking van begin tot eind.
Karin HooijenKarin Hooijen
08:13 28 Sep 23
Alva heeft bij ons (advocatenkantoor) de bedrijfsfotografie gedaan, vanaf het begin tot het eind was onze ervaring met deze professional super goed. Ten eerste was de communicatie met hem erg prettig. Hij reageerde snel op mijn vragen en nam de tijd om mijn wensen en behoeften te begrijpen.Op de dag van de fotoshoot was de bedrijfsfotograaf punctueel en professioneel. Zijn oog voor detail en creatieve aanpak waren echt indrukwekkend.Na de fotoshoot ontving ik al snel de bewerkte foto's en ik was absoluut blij verrast. De kwaliteit van het werk was geweldig!
Turner & Townsend BNLTurner & Townsend BNL
13:38 14 Aug 23
Turner & Townsend heeft een aantal keer met Alva samengewerkt voor o.a. portretten en bedrijfssfeer fotografie. Alleen maar fijne feedback ontvangen van collega’s en het eindresultaat...beyond expectations! Alva zorgt ervoor dat je je comfortabel voelt en daardoor zien de foto’s er uiteindelijk heel natuurlijk uit. Wat we ook erg waarderen aan hem is zijn flexibiliteit, enthousiasme en het feit dat hij actief met je meedenkt door de briefing goed door te nemen. Echt een soepele en duurzame samenwerking!
Kim WieltinkKim Wieltink
11:37 14 Aug 23
Alva heeft voor onze organisatie zakelijke portretten gemaakt. In aanloop naar de shoot was hij makkelijk te bereiken om mee te denken. Zowel dit als de shoot zelf deed hij enthousiast. Hij nam de tijd om de geportretteerden op hun gemak te stellen, gaf duidelijke aanwijzingen en zocht vervolgens samen de beste foto uit. We zijn blij met het resultaat en zullen Alva voor portretten van nieuwe collega's zeker weer benaderen.
Florent LawyersFlorent Lawyers
10:15 07 Aug 23
In april van dit jaar verzorgde Alva Bedrijfsfotografie een hele toffe shoot op ons (advocaten) kantoor om meer content te creëren voor onze socials. We zijn heel tevreden met het resultaat! Door zijn positieve en enthousiaste mindset lukt het hem om iedereen snel te laten ontspannen voor de camera. Onze medewerkers zijn tenslotte advocaten en staan niet dagelijks voor de camera. Daarbij komt Alva komt zelf met ideeën en begrijpt goed wat onze wensen zijn. Het resultaat mag er zijn!
Charmaine BoonCharmaine Boon
09:09 31 Jan 23
Enthousiast, denkt mee, past zich aan en levert fantastische foto's! Inmiddels voor diverse doeleinden Alva "over laten vliegen" naar het mooie Venhuizen! En nee, niks is te gek!
Alva Bedrijfsfotografie heeft de foto's voor op onze website gemaakt. Wij zijn zeer tevreden! Niet alleen de kwaliteit van de foto's maakt hij waar, maar vooral ook de gang van zaken die hij beschrijft. Hij denkt mee en heeft een positief kritische blik. De communicatie is helder, volledig en zeer vriendelijk!
LBPSIGHTLBPSIGHT
07:31 07 Sep 22
Alva Bedrijfsfotografie verzorgde voor ons advies- en ingenieursbureau een portretshoot en een brandingshoot voor onze nieuwe website. De kennismaking en voorbereiding hebben we als zeer prettig ervaren. Alva wist zich gelijk te verdiepen in onze bedrijfsfilosofie en kernwaarden, en dacht proactief mee tijdens het briefingproces. Ook over de shoot zelf hebben wij veel positieve reacties van collega’s ontvangen. Kortom, een enthousiaste, betrokken bedrijfsfotograaf!
Lisa WillemsLisa Willems
07:30 28 Jun 22
Alva heeft voor ons bedrijfsfoto's gemaakt tbv onze arbeidsmarktcommunicatie. De communicatie vooraf, tijdens en achteraf heb ik als zeer prettig ervaren. De omgang met collega's tijdens de fotoshoot was laagdrempelig en prettig. Wij zijn erg blij met het resultaat en zullen in de toekomst zeker gebruik maken van Alva's diensten!
Team BuurtKadoosTeam BuurtKadoos
10:56 08 Nov 21
Alva heeft ons geholpen om video testimonials van onze klanten op te nemen. Met zijn creativiteit en oog voor detail zijn we tot hele mooie resultaten gekomen. Alva is kritisch en niet bang om de lead te nemen. We zijn super tevreden over de samenwerking en hopen in de toekomst nog vaker samen te werken!
ASaP for good measureASaP for good measure
10:43 22 Jan 24
Our experience with Alva Bedrijfsfotografie was nothing short of excellent. Alva spent a day photographing our staff at various locations within our company, such as the workshop, offices, laboratories and during a company event. Alva took a wide range of photos including portraits, team shots and action shots, all of which were of high quality.Clear communication and quotation in advance. Alva took the time for well-thought-out preparation and ensured that our employees were well informed about what was going to happen. This helped enormously in making the photo shoot run smoothly.Alva knew how to bring out the best in our employees in a fun way, which is clearly visible in the end... result.Choosing Alva Bedrijfsfotografie is a no-brainer for us for future projects.lees verder
js_loader

Wat kun je verwachten?

Tijdens een personal branding fotoshoot maak ik professionele foto’s van jou op locatie. Als jij een mooie locatie hebt waar je graag werkt, kom ik graag naar je toe. Weet je nog niet zo goed welke locatie bij je past, dan denk ik met je mee.

Voor de fotoshoot
  • Online kennismakingsgesprek waarin ik meer van jou en jouw bedrijf wil weten. Daarmee komen we samen tot de juiste sfeer in de fotografie. Je hoeft dus zeker niet alles vooraf te bedenken! Ook vind ik de juiste klik tussen ons erg belangrijk; als jij je op je gemak voelt kan ik de krachtigste foto’s van jou maken.
Tijdens de fotoshoot
  • We maken tijdens de personal branding fotoshoot samen verschillende foto’s zodat je genoeg portretten hebt om jezelf regelmatig van jouw professionele kant te laten zien.
Na de fotoshoot
  • In een online galery die ik je na de fotoshoot stuur mag je zelf je foto’s selecteren van jouw favoriete foto’s. Na jouw selectie bewerk ik deze en ontvang je deze in de hoogste kwaliteit voor online gebruik.

Laten we kennismaken!

Wie ben ik?

Ik hou van kleur en wijk het liefst, met behulp van mijn creativiteit, een beetje af van de standaard. Als het goed is kun je dat zien in mijn foto’s door mijn kleurrijke ‘edgy’ nabewerkingsstijl waarmee ik mijn klanten help onderscheidend te zijn en ik jou de krachtigste versie van jezelf kan laten zien.

Met mijn lichte vorm van perfectionisme is het voor mij belangrijk om altijd een hoge kwaliteit te leveren en te zorgen voor tevreden klanten. Als jij blij bent met jouw foto’s en ze met trots gaat gebruiken voor jouw onderneming ben ik pas tevreden.

Neem contact op

 

Mini personal branding fotoshoot

Personal-branding-fotograaf-23

Tarieven op maat voor jouw branding shoot

Elk bedrijf heeft unieke wensen als het gaat om branding fotografie. Ik bespreek graag jullie specifieke wensen om samen tot het beste resultaat te komen. Op basis daarvan stuur ik een prijsopgaaf op maat, zodat jullie precies weten waar je aan toe bent en geen onverwachte kosten hoeft te verwachten.

Offerte aanvragen

Ben je benieuwd naar de mogelijkheden of heb je interesse in een prijs op maat? Vraag een vrijblijvende offerte aan of plan een gratis kennismaking in.

Liever direct contact? Bel of mail mij dan via de onderstaande gegevens:

06 – 81 05 25 05
info@alvabedrijfsfotografie.nl