Personal branding fotograaf
Alva
persoonlijk // betrokken // krachtzoeker

Personal branding fotograaf

Als personal branding fotograaf laat ik jou de beste versie van jezelf zien

 

Personal branding is ‘hot’! Door jezelf als duidelijk merk (brand) te profileren creëer je jouw eigen markt en mogelijkheden. Je onderscheidt je door anders te zijn, op te vallen en tegelijk authentiek te blijven. Wat maakt jou uniek, wat is jouw ‘personal brand’ en hoe vaak laat je jezelf zien? Dit kun je doen samen met mij doen, jouw professionele personal branding fotograaf.

Personal-branding-fotograaf-25

 

Personal-branding-fotograaf-23

Personal-branding-fotograaf-24

Een professionele personal branding fotograaf

Heb je die echt nodig?

Een foto met je telefoon is natuurlijk zo gemaakt. Tegenwoordig is iedereen fotograaf, maar niet iedereen is een professionele personal branding fotograaf. Zou het niet fantastisch zijn als je samen met mij, jouw personal branding fotograaf een hele grote verzameling kunt maken met zoveel professionele foto’s dat je elke dag van het jaar top of mind kan blijven bij jouw volgers? Niet meer rommelen met een telefoon, maar professionele foto’s die het verschil kunnen maken voor jouw eigen bedrijf.

Wellicht heb je zelf nog niet echt een idee van hoe de foto’s er uit zouden moeten komen te zien. Of misschien heb je al wel een website met daarop foto’s, maar mogen deze foto’s een upgrade krijgen. Samen bespreek ik graag jouw wensen en help ik je meedenken over wat je wilt uitstralen.

 

 

 

Personal branding fotograaf 20

Personal branding fotograaf 22

Personal branding fotograaf 21

 

Instafoto's

 

 

Wat gaan we tijdens een personal branding fotoshoot doen?

Profielfoto’s

We maken tijdens de personal branding fotoshoot samen verschillende profielfoto’s zodat je genoeg portretten hebt om jezelf regelmatig van jouw professionele kant te laten zien.

Website fotografie

Schrijf je regelmatig blogs? Of moet jouw website nog gevuld worden met professionele foto’s? Tijdens onze fotoshoot nemen we voldoende tijd om hier ook mooie pakkende foto’s voor te maken. Alle foto’s moeten relevant zijn voor jouw bedrijf en binnen de kaders vallen van jouw product of dienst zodat deze kunnen worden ingezet voor een blog.

Lifestyle fotografie

Je wilt aan jouw klanten ook jouw persoonlijke kant laten zien. Dit wekt vertrouwen bij ze op, waardoor zij zich ook betrokken bij jou als persoon voelen. Foto’s die hierbij kunnen helpen zijn foto’s van jou als je niet werkt, wat je leuk vindt om te doen, wat of wie jou inspireert of foto’s waarop je een heel voorzichtig inkijkje biedt in jouw privé-leven. Alles is mogelijk en we houden de link met jouw professionaliteit altijd goed in de gaten!

En verder….

Samen bespreken we vooraf welke setting, locaties, meetings, momenten en kleding nog meer kunnen bijdragen aan jouw personal brand. Personal branding zit hem immers in de combinatie van alle uitingen en hoe je je daarin profileert.

Social media shoot - Alva Business Fotografie-1-5

Personal-branding-fotograaf-22

Waarom een personal branding fotograaf voor jouw bedrijf?

 • Mooie belichting
  In de belichting van jou en jouw bedrijf investeer ik veel tijd en moeite. Met professionele belichting of het creatief inzetten van natuurlijk licht maak ik als personal branding fotograaf beelden die er echt uit springen.
 • Apparatuur
  Ik werk alleen met professionele fotografie-apparatuur. Met mijn jarenlange ervaring als professioneel bruidsfotograaf in binnen- en buitenland kan ik met deze apparatuur lezen en schrijven en in elke denkbare situatie fotograferen.
 • Plezier
  Misschien ben je niet gewend model te staan en vind je het spannend om op de foto te ‘moeten’. Door mijn energie en enthousiasme weet ik zeker dat ik jou kan laten ontdooien voor de camera en jij de beste versie van jezelf op de foto zal laten zien. Een shoot benader ik altijd serieus, maar ook met een knipoog.
 • Zorgvuldige nabewerking
  Alle beelden bewerk ik persoonlijk en zorgvuldig na. Kleine wondjes of vlekjes die kunnen afleiden worden verwijderd. Zo ontstaan er krachtige beelden van jou of jouw bedrijf waar jij en je volgers met plezier naar kijken.

Social media shoot - Alva Business Fotografie

Tarieven

Personal branding fotoshoot
3  fotosessies van 3 uur
€ 999
………………………..
Mini Personal branding fotoshoot
3 uur fotografie
€ 499
………………………..
Voor zowel de Personal branding fotoshoot als de Mini personal branding fotoshoot geldt:

Uitgebreide kennismaking en document voor de voorbereiding.

Advies over de locaties.

Flexibiliteit. Je mag je zo vaak omkleden als je wilt en ik rij met je mee naar alle locaties die kunnen bijdragen aan de reportage.

Kledingadvies.

Foto’s in de beste resolutie voor onbeperkt gebruik op Social media, jouw website of andere online kanalen.

Een online gallery waar je alle foto’s kunt zien en downloaden.

Geen kosten achteraf.

Dit wil ik

………………………..

 

Heb je nog vragen aan jouw Personal branding fotograaf? Neem dan contact op.

Of laat je hieronder verder inspireren door Personal branding shoots die ik eerder verzorgde.

Personal-branding-fotograaf-21

Personal-branding-fotograaf-20

Personal-branding-fotograaf-18

Personal-branding-fotograaf-17

Personal-branding-fotograaf-16

Personal-branding-fotograaf-15

Personal-branding-fotograaf-14

Personal-branding-fotograaf-13

Personal-branding-fotograaf-12

Personal-branding-fotograaf-2

Personal-branding-fotograaf-3

Personal-branding-fotograaf-10

Personal-branding-fotograaf-9

Ik zoek een personal branding fotograaf!