Alva
Virtuele tour

Breng je bedrijf tot leven met een 360 graden virtuele tour

 

Dé investering voor succesvolle bedrijven!

 

Ben je op zoek naar een innovatieve manier om jouw bedrijf te presenteren aan klanten of (toekomstige) werknemers? Dan is dit zeker iets voor jou!

360 graden virtuele tour?

Een 360 graden virtuele tour biedt een boeiende en interactieve ervaring waarmee je jouw bedrijf onderscheidt van de massa. Jouw bezoeker kan nu op afstand door jouw kantoor, productieruimte, winkelvloer of showroom navigeren en de sfeer van jouw bedrijf ervaren alsof ze er zelf zijn.

Beleef elke hoek alsof je er zelf bent

Door een virtuele tour van jouw bedrijf op je website, social media én Google Street View te plaatsen krijgen jouw bezoekers een uniek beeld waar het allemaal gebeurt. Met een virtuele tour geef je jouw klant de volledige vrijheid om zelf de kijkrichting te bepalen. En niet alleen jouw klanten, ook huidige medewerkers kunnen met trots laten zien hoe hun werkomgeving eruit ziet.

Met een virtuele tour biedt je kijkers de kans om op bijzondere locaties te komen die normaal gesproken moeilijk of niet toegankelijk zijn. Zo kun je ze bijvoorbeeld meenemen naar een nieuwe pand, nog te openen locatie of ze een blik gunnen tijdens een werkdag op kantoor. Een frisse nieuwe manier voor zowel de interne als externe marketing van jouw bedrijf!

 

Geef jouw klant een interactieve en meeslepende ervaring!

Wat kun je verwachten?

Jouw succes is ook mijn succes – daarom worden alle 360 graden foto’s door mij professioneel bewerkt. Daarnaast zijn er nog verschillende opties die je kunt toevoegen aan jouw virtuele tour.

Video-popups

Korte video’s zijn een leuke manier om iets extra’s aan je bezoeker te laten zien. Heb je een mooie promo of andere video die je getoond wilt hebben in de virtual tour? Dat kan!

Google Street View

De tour mag uiteraard niet missen in Google Street View. Ik verzorg de upload en connectie met jullie bedrijf. Goed voor jullie online vindbaarheid!

Labels en extra tekst

Door labels en extra tekst toe te voegen aan je virtuele tour kan je bezoeker geïnformeerd worden over wat ze zien en maakt de ervaring nog interessanter en interactiever. Door labels toe te voegen aan specifieke objecten of ruimtes, kunnen bezoekers meer te weten komen over wat ze bekijken. Extra tekst kan ook worden gebruikt om verhalen of achtergrondinformatie te delen, of om aanvullende context te bieden bij bepaalde beelden of ruimtes.

Maak indruk op jouw doelgroep met onze virtuele tour en laat zien dat jouw bedrijf innovatief en vooruitstrevend is!

 Bespaar tijd & geld

Door middel van een virtuele tour kunnen klanten het bedrijf verkennen zonder dat ze fysiek aanwezig hoeven te zijn. Dit bespaart tijd en dus kosten!

Vergroot het vertrouwen

Een virtuele tour geeft een mooi en realistisch beeld van jouw bedrijf waarmee potentiële klanten een bijzonder kijkje in de keuken krijgen.

Versterk de employer brand

Nieuwe en huidige werknemers krijgen een beeld van de werkcultuur en de werkomgeving of kunnen die aan anderen laten zien. Behoud talent en trek nieuw aan!

Veelgestelde vragen

  • Hoe lang duurt het maken van een virtuele Tour?

De tijd die nodig is om een virtuele tour te maken, hangt af van de grootte van de locatie en het aantal ruimtes dat gefotografeerd moet worden. Over het algemeen duurt het maken van een virtuele tour een paar uur. Daarna ga ik aan de slag met de nabewerking, montage, upload naar Google Street View en het opleveren van de virtuele tour voor online gebruik.

  • Is het mogelijk om de virtuele tour aan te passen aan de huisstijl van mijn bedrijf?

Ja, het is mogelijk om een virtuele tour aan te passen aan de huisstijl van jouw bedrijf. Ik kan de kleuren en het lettertype van de virtuele tour aanpassen om ervoor te zorgen dat deze visueel consistent is met jouw huisstijl.

  • Zijn virtuele tours ook geschikt voor kleine bedrijven?

Zeker! Zelfs als jouw bedrijf slechts een paar kamers of ruimtes heeft, kan een virtuele tour jou helpen om klanten aan te trekken en de betrokkenheid van klanten te vergroten.

  • Wij willen alleen een virtuele tour zonder video of teksten erin. Kan dat?

Absoluut. Met één of meer 360 graden foto’s maak ik al een virtuele tour.

Meer weten?

Neem contact met mij op

Waarmee kan ik je helpen?

Ben je benieuwd naar de mogelijkheden of heb je interesse in een prijs op maat? Ik reageer binnen 1 dag.

Liever direct contact? Bel of mail mij dan via de onderstaande gegevens:

06 – 81 05 25 05
info@alvabedrijfsfotografie.nl