Zakelijke portretten
Alva
persoonlijk // betrokken // krachtzoeker

Zakelijke portretten

Het gezicht van jouw bedrijf wordt mede bepaald door wie bij jouw bedrijf aan het roer staat en werkt. Professionele zakelijke portretten van jouw personeel dragen bij aan de online zichtbaarheid en het personaliseren van jouw bedrijf. Je wilt niet dat er onprofessionele foto’s gebruikt worden die afbreuk doen aan het imago wat je wilt uitstralen met jouw onderneming.

Om de online zichtbaarheid van jouw bedrijf te optimaliseren verzorg ik krachtige zakelijke portretten van jou en  jouw personeel. Voor alle bezoekers op jullie website zijn jullie dan direct zichtbaar. Ook voor de interne marketing is het voor grote bedrijven met meer afdelingen goed om te weten welk gezicht achter de naam van die collega schuilt.

Zakelijke portretten-009

Zakelijke portretten-010

Teamfoto’s

Het gezicht (of de gezichten) van jouw bedrijf is een belangrijk onderdeel van jouw Brand identity. Branding is een gevoel, een beleving waarmee je klant zich kan identificeren en waartoe hij zich aangetrokken voelt. Jouw branding zorgt voor herkenning en zichtbaarheid bij je ideale klant. Het is meer dan je logo, het zijn ook je verpakkingen, je social media, de manier waarop je communiceert, hoe je een klant behandelt, je kleding of zelfs de geurbeleving. Zodra potentiële klanten of zakenrelaties interesse zouden kunnen hebben in jouw bedrijf is vertrouwen toch waar je als eerste op beoordeeld wordt. De gezichten achter het bedrijf drage daarom bewezen bij aan het bouwen aan dat vertrouwen. Natuurlijk zijn de afzonderlijke rollen goed om te laten zien, maar je versterkt jouw Brand identity door je ook als team te presenteren. Of je nu een groot dreamteam hebt of een ijzersterk duo vormt.

Een teamfoto geeft, afhankelijk van het type bedrijf en dat wat jullie willen uitstralen, ook ruimte om deze eventueel wat creatiever in te steken.

Zakelijke portretten-002

Zakelijke portretten-001

Zakelijke portretten-007

Zakelijke portretten-16

Zakelijk portret bij jullie op kantoor of andere locatie

Om jullie volledig te ontzorgen voor het maken van een zakelijk portret plannen we de dag(en) en het aantal personen zo efficiënt mogelijk in. Een ruimte van ongeveer 25 m² en een stopcontact is alles wat ik nodig heb om een zakelijk portret van jouw personeel te maken. De studio bouw ik ter plaatse op en binnen een half uur kan ik jouw eerste medewerker ontvangen. Een handig document om alle medewerkers van kledingadvies te voorzien en vooral op voorhand al gerust te stellen stuur ik voortijdig toe. Hiermee weet iedereen wat ze kunnen verwachten en hoe ze zich het beste kunnen voorbereiden.

Elke locatie heeft zijn charme en met het aanpassen van de invalshoek, de belichting, pose en nabewerking creëren we samen een totaal andere foto op exact dezelfde plek.

Zakelijke portretten-006

Zakelijke portretten-005

Achtergrond

Willen jullie een witte achtergrond, een zwarte, een grijsverloop of liever die mooie wand op kantoor met dat uitgesproken design die kenmerkend is voor jullie inrichting? Vraag naar de mogelijkheden. Ik bouw mijn mobiele studio er omheen en pas de belichting aan de omgeving aan.

Zakelijke portretten-004

Zakelijke portretten-003

Bijzondere wensen, geef ze aan!

Elk bedrijf is anders en het kan dus zijn dat een specifieke stijl beter aansluit bij jouw bedrijf. Te denken valt aan kleur of zwart/wit, maar het kan ook iets verder gaan zoals bijvoorbeeld zeer contrastrijke portretten, ook wel low-key fotografie genoemd. Met mijn jarenlange ervaring in uiteenlopende lichtomgevingen en licht opstellingen kan ik aan elke wens een eigen visuele draai geven waaruit verrassende beelden komen.

Zakelijke portretten-011

Zakelijke portretten-012

Zakelijke portretten-013

Tarieven

1 persoon

2 Zakelijke portretfoto’s van jou gefotografeerd in Blaricum

kleding wisselen mogelijk

€99

…………………………………

5 tot 10 collega’s
€69 p.p.

…………………………………

10 tot 25 collega’s
€59 p.p.

…………………………………

25 of meer collega’s
€49 p.p.

Bedragen zijn excl. BTW.

Meer locaties? Geen probleem, neem contact op voor de mogelijkheden en tips om dat te plannen.

Wil je meer dan een zakelijke portretfoto, kijk dan hier naar de Personal Branding Fotoshoot.

Wat kun je verwachten:

 • Ruim voor de shoot stuur ik een document toe hoe je je optimaal kunt voorbereiden. Denk aan kledingtips etc.
 • Ik heb 25m² nodig en een stopcontact, daarmee kan ik mijn mobiele studio helemaal inrichten op elke lokatie.
 • Een achtergrond kan ik meenemen en als jullie specifieke wensen hebben zoals in de video hieronder kan dat ook.
 • Na de shoot kies je zelf 2 beelden met jouw krachtigste versie uit.
 • Deze beelden worden later door mij geretoucheerd en gecorrigeerd op kleur, licht en oneffenheden.
 • Oplevering van de beelden (tot 25 pers.) binnen 2 weken na de shoot via een online gallery.
 • Alle beelden zijn direct te gebruiken voor de website, social media of LinkedIn.

 

Precies wat we willen!

Hoe ziet een Zakelijke Portret Fotoshoot eruit?

Klik hieronder voor een korte impressie.

Tycho Tomassen, directeur bij HvE:

” Wij hebben Alva Businessfotografie gevraagd om ons team zakelijk goed neer te zetten op de foto. We wilden daarmee een frisse uitstraling neerzetten en tegelijk mooie zakelijke foto’s hebben. Alva werkt zeer professioneel en stelde de collega’s ook op hun gemak. Een topresultaat! ” 

Mijn zakelijk portret fotoshoot:

 • Mooie professionele belichting
  Ik investeer veel tijd in de belichting en geef graag persoonlijke aandacht aan iedere medewerker zodat hij/zij er het beste uitkomt. Elke persoon is tenslotte uniek.
 • Plezier
  Waarschijnlijk zijn jouw medewerkers geen model en vindt niet iedereen het even leuk om op de foto te ‘moeten’. Door mijn energie en enthousiasme weet ik zeker dat ik jouw personeel kan laten ontdooien voor de camera en iedere collega de beste versie van zichzelf laat zien.
 • Zorgvuldige nabewerking
  Elke foto bewerk ik nauwkeurig na! Kleine storende elementen zoals bijvoorbeeld wondjes, worden verzacht of weggehaald. Door het verwijderen van die kleine afleidende elementen versterk je de expressie en persoonlijkheid zonder afbreuk te doen aan ieders karakteristieke uitstraling.
Boek nu een Zakelijke Portret Fotoshoot

Zakelijke portretten-008