Alva
Bedrijfsfotografie

Bedrijfsfotografie

Bedrijfsfotografie… Weet jij wat de eerste indruk is van jouw bedrijf? Jezelf die spiegel voorhouden is essentieel, maar waarom? En hoe zorg je er voor dat professionele bedrijfsfotografie voor jouw onderneming gaat werken?

Iedereen kan bedrijfsfotografie foto’s maken toch?

Elk bedrijf heeft een eigen product, dienst, karakter of een team van mensen die er voor zorgen om die succesvol te maken. Mijn professionele bedrijfsfotografie legt jullie mensen, jullie kracht en persoonlijkheid vast en laat zien wat jullie bedrijf zo uniek maakt. Alles in het beeld moet kloppen! Iedereen kan tegenwoordig immers foto’s maken, maar fotograferen doe je met een gespecialiseerd oog (en een beetje hart). Een klein kijkje achter de schermen geeft een goed beeld van wie jullie zijn. Dat is niet alleen prettig voor mensen die zaken met jullie (willen) doen. Ook op de medewerkers heeft mooie zakelijke fotografie een positieve werking en laat ze trots zijn op hun werkgever. En laten we eerlijk zijn, ‘employer branding’ is niet alleen belangrijk. Als medewerkers trots zijn op hun werkgever is dat de mooiste marketing.

Corporate, creatief of anders? Bedrijfsfotografie afgestemd op jullie organisatie.

Jullie bedrijf bestaat uit meer dan alleen het product en de directie, het management en het personeel. Het hele beeld van jullie bedrijf omvat foto’s van het pand, werkplek, medewerkers in actie en vooral interactie, sfeer op de werkvloer, producten, machines en natuurlijk ook mooie (zakelijke) portretten. En ja, dat kan heel corporate of creatief, maar in ieder geval ontspannen. Elke bedrijfsfotografie shoot wordt afgestemd op hoe jullie je willen profileren, zonder het karakter van jullie organisatie uit het oog te verliezen.

Bedrijfsfotograaf - Alva Businessfotografie-07

Werkwijze

Via ons netwerk, LinkedIn, Google, Instagram of een andere mooie weg zijn we met elkaar in contact gekomen. Je hebt mijn werk gezien, misschien met collega’s besproken en dat spreekt jullie aan. Hoe kom je aan professionele bedrijfsfoto’s?

  1. Neem contact op! Bel, WhatsApp, mail me, of spreek mijn voicemail in. We bespreken jouw wensen en vragen en deel graag mijn ervaring zodat we samen toewerken naar het beste resultaat. Ik stuur daarop een offerte.
  2. Je hebt een shoot geboekt en we hebben de datum geconcretiseerd, daar gaan we iets moois van maken! Ik kom met mijn apparatuur naar de afgesproken locatie en we doen de shoot.
  3. Alle foto’s worden zodra ik thuis kom zorgvuldig lokaal en in de cloud opgeslagen. Het werk wat we samen gemaakt hebben neem ik zeer serieus. Ik maak een ruime selectie en bewerk deze basaal na. De beelden worden opgeleverd via een professionele online gallery waar de foto’s ook kunnen worden gedownload. Die gallery kun je ook eventueel delen met jouw collega’s.

Tarief Bedrijfsfotografie

Vooraf wordt goed besproken wat de wensen zijn om de opdracht goed voor te kunnen bereiden. Na de shoot selecteren we samen de krachtigste foto’s en bewerk ik deze persoonlijk na. Alle foto’s worden daarna opgeleverd via een online gallery.

Elk bedrijf heeft specifieke wensen. Ligt de nadruk van de bedijfsfotografie op de mensen, op het interieur of kantoortuin of een mix van beide? Neem daarom contact op om jullie wensen te bespreken, mijn ervaring deel ik graag met jullie om samen tot het beste resultaat te komen. Daarna stuur ik een prijsopgaaf op maat.

Meer weten over bedrijfsfotografie? Neem contact op!

Boek nu jouw bedrijfsfotografie fotoshoot!