Slecht weer, wat nu?

 

Doorgaans werk ik ook in de regen of bij zonneschijn, dus als je niet bereid bent gefotografeerd te worden in de regen, sneeuw of andere verschillende elementen, annuleer dan je sessie proactief vóór 10:00 uur 1 dag voorafgaand aan je geplande shoot. Als je niet annuleert, ga ik er van uit dat je in deze omstandigheden kan worden gefotografeerd (en eerlijk gezegd levert dit vaak werkelijk fantastische foto’s op!)

Als het echt heel warm en zonnig is..

We vinden zeker schaduwrijke plekken die werken!

Als het echt heel erg bewolkt is..

Geloof het of niet, bewolkte luchten zijn geweldig voor fotoshoots (diffuus licht), dus wees niet bang dat bewolking de boel verpest.

Als het regent..

Regen kan geweldig zijn voor het maken van dramatische foto’s maar of het aansluit bij wat je wilt uitstralen als bedrijf, is een ander verhaal. Hou de voorspellingen dus zelf ook in de gaten om op tijd de shoot te verzetten.

Als het extreem koud is..

Zorg ervoor dat je spullen hebt die je warm genoeg houden om toch van je shoot te kunnen genieten – sjaals, handschoenen, mutsen, dikke sokken, etc. Ik kan en zal er het beste van maken in alle weersomstandigheden!
Dat gezegd hebbende, zal ik in het geval van zwaar weer (bliksem, tornado’s, orkanen, sneeuwstormen of andere overmacht) de sessie proactief annuleren voor ieders veiligheid.